Alkalmazás fejlesztés

Ha elege lett a drága, korlátozottan használható informatikai megoldásokból, vagy esetleg egyedi weboldalra, egyedi alkalmazásra vagy csak a meglévő alkalmazásainak összekapcsolására van szüksége!

Drupal CMS, vagy Laravel alapú motorra épülő WEB portál kialakítás
A PHP alapú Drupal CMS, vagy Laravel motorra épülő WEB portál választásához az alábbi előnyöket szeretnénk kiemelni az Önök számára:

  • Közösségi fejlesztés, folyamatosan elérhető újabb és továbbfejlesztett funkciók;
  • Nincsenek vállalhatatlan mértékű licenc költségek;
  • Nyílt forráskód miatt, relatív egyszerű, de szabványok mellett továbbfejleszthető környezet;
  • Gyors bevezetési lehetőség;
  • Rugalmas bővíthetőség.


Prototípus alapú fejlesztés támogatása
Az egyedi megoldások fejlesztése során a prototípus alapú fejlesztési módszertant használva lehetőséget biztosítunk a túlzott tervezési és dokumentálási fázisok lerövidítésére, valamint a felhasználói programok gyorsabb szállításának lehetőségére.
A módszertan használata során kiemelendő előny, hogy az egyes prototípusok folyamatosan fejlődnek, ez rugalmasságot biztosíthat az ügyfél újabb, illetve módosuló igényeinek átgondolására, illetve beépítésére is.
Az egyedi megoldások fejlesztési folyamatában a megrendelő és a szállító egy előre meghatározott ütemtervnek megfelelően közösen halad előre a rendszer kialakításának folyamatában, folyamatos egyeztetésekkel és tesztelésekkel.

Részletes, több körös előzetes felmérés
A megfelelően részletezett előzetes üzleti folyamat felmérés, felhasználói esetek feltérképezése, szerepkörök azonosítása, és ezeknek megfelelő megoldási alternatívák kidolgozása alapvető fontosságú a prototípus alapú fejlesztés induló fázisainak tervezéséhez, valamint a megfelelő alkalmazás alapok kidolgozásához.
A megvalósításra vállalható átfutási idők és főbb mérföldkövek csak a végrehajtott felmérési fázis sikeres lezárását követően tervezhetőek.

Rugalmas finanszírozhatóság
Tervezett ajánlatunk alapján a fejlesztés során csak abban az esetben merül fel finanszírozási igény, ha azt esetlegesen hardver, illetve szükséges IT szolgáltatás indokolttá teszi. Ezek a tények azonban már az előzetes fázis felmérése során rögzítésre kerülnek.
A fejlesztés lezárását követően terveink alapján választási lehetőségek kínálunk Önök számára, hogy az elkészült WEB portált egy összegben, kívánják kifizetni és a továbbiakban csak a support tevékenységért egyedi díjat fizetni, vagy bérleti konstrukcióban gondolkodva, egy összegű beruházás nélkül kívánják használatba venni az elkészült terméket.

Referenciáink
Az alábbi felsorolásban szerepeltetünk azon projektjeinket, amelyeket az általunk támogatott környezetek felhasználásával készítettünk, illetve közreműködtünk a készítésében az elmúlt időszakban: [PROJEKTJEINK]

Tags: