PHP fejlesztőt keresünk!

A Quantum Soft Kft. már öt éve készít egyedi webalkalmazásokat, weboldalakat, vállalt irányítási rendszereket elsősorban hazai megrendelők számára.

Partnereink a gazdaság különböző területein működő vállalkozásokból kerülnek ki, akikkel együttműködve az elmúlt időszakban számos fejlesztési projektet zártunk le.
Ahhoz hogy az üzleti kihívásokra a lehető leggyorsabban és hatékonyan tudjunk megoldásokat szolgálni, alapvető fontosságú számukra a folyamatos fejlődés, kreativitás és nyitottság az új technológiai megoldások, lehetőségek irányába.
A megrendelői elégedettségek eredményeként csapatuk növekedése elengedhetetlen, ezért pályakezdő vagy komolyabb tapasztalatokkal rendelkező munkatársakat keresünk. Nálunk nem az iskolai végzettséged számit, hanem a gondolkodásod és a hozzáállásod.

Ha PHP nyelvben járatos vagy és esetleg dolgoztál már Drupal alapú CMS keretrendszerben,
- szereted a kihívásokat,
- szívesen ismersz meg új technológiákat;
- kezdeményező és innovatív vagy,
- motivál, hogy számít a véleményed,
akkor köztünk a helyed!

Dolgozóink hatékonysága miatt módszertanunk alapvetően távmunkára épül, melynek keretében mindenki önállóan/csapatban végzi feladatait, de szükség esetén naponta is tartunk egyeztetéseket a gördülékeny munkavégzés érdekében.

Alapvető célunk és sikerünk kulcsa, hogy az általunk készített rendszerek megkönnyítsék ügyfeleink életét és híven tükrözzék azt a szakértelmet és tapasztalatot, amivel megrendelőink üzleti sikereit támogatni tudjuk!

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, keress minket és küld el rövid szakmai önéletrajzodat az office@quantumsoft.hu-ra