Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk arra, hogy új és visszatérő partnereink megelégedettségére számos olyan sikeresen zárt projektben vehettünk részt, amelyek eredményei a mai napig a hatékonyabb és sikeres üzleti működés szolgálatában állnak!

Dokumentumkezelő rendszer bevezetés - első sikeres projekt zárásunk a saját fejlesztésű dokumentum kezelő rendszerünk felhasználásával. A projekt sajátosságaként azt tudjuk kiemelni, hogy a központi dokumentum kezelési funkcionalitás mellett, egyedi modulként projekt alapú portfólió és költség tervezési, valamint számla utókalkulációs modul is kialakításra került.
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség - 2017.
Online ügyfélportál készítése - amelyen keresztül a pénztártagok tetszőleges időpontban és tetszőleges eszközről el tudják érni az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztári számlájukkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint egyedi és személyre szabott információkat és ajánlatokat.
Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár - 2016.
Élelmiszeripari gyártástámogatás - olyan online rendszer megvalósítása, amelyen keresztül kezelhetővé és nyomon követhetővé és szabályozottá vált az alapanyag beszerzéssel, készletezéssel, vevői megrendelésekkel, gyártással és szállítás szervezéssel kapcsolatos üzleti folyamatok összessége.
Bionly Kft. - 2016.
Grafikai munkákkal kapcsolatos gyártástámogatás - olyan multifunkciós rendszer megvalósítása, amely használatával a grafikai munkák megrendelésétől kezdődően a látványtervek elkésztésén keresztül a gyártási, kapacitás tervezési, minőségellenőrzési, valamint a szállítási folyamatok teljes körű adminisztrálása, nyomon követhetősége és mérhetősége megvalósításra került.Andapresent Kft. - 2016.
Online tagi és foglalkozatói ügyfélportál - készítése, amelyen keresztül a pénztártagok, illetve a pénztárral szerződött foglalkoztatók papír alapú adminisztráció nélkül, a rendelkezésre bocsátott web-es felületen keresztül tudják kezelni a teljes tagi adatkezeléssel, havi adat bevallással, valamint portfólió kezeléssel kapcsolatos feladatokat.
Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató - 2016.
B2B nagykereskedelmi webshop - olyan webáruház létrehozása, amely célja egy részről a nagykereskedelmi vállalat személyes értékesítői hálózatában dolgozók munkájának támogatása, valamint a kereskedelmi partnerek rendeléseivel és előrendeléseivel kapcsolatosan folyamatok biztosítása.
Katex Kft. - 2015.
CRM portál - megvalósítása, amely használatával a Kft. orvos látogatói kezelni tudják a folyamatban lévő, valamint a tervezett látogatásokkal kapcsolatos szervezési és adminisztrációs feladatokat, valamint az egyes partnerekkel kapcsolatosan elérhető forgalmi és megrendelési adatokat.
New York Dental Kft. - 2015.
Egyéb, céges belső folyamatokat támogatói megoldásaink
- Pixel Print Magyarország Kft. részére webes alapú rendelés nyilvántartó és kezelő megoldás készítése
- BIF Budapest Kft. részére weboldal és a háttérfolyamatokat támogató társasházkezelő alkalmazással integrált ügyfélportál készítése
- Challenge Forever Kft. részére érintő kijelzőre optimalizált kalandpálya ügyfél és eszközkezelő alkalmazás készítése
- Vékonykliens alapú megrendelés kezelő és eszköznyilvántartó alkalmazás készítése
- Sharepoint alapú gyártás irányítási folyamatokat támogató web-es megoldás készítésében történő közreműködés
- Sharepoint alapú eszköz igénylési, hiba bejelentési és feladat nyilvántartási megoldások készítésében történő közreműködés