Tanácsadás

Ha nincs kinek feltenni kérdéseit, nem tudja miként használja ki a megvásárolt szoftverek előnyeit, vagy csak egyszerűen speciális informatikai kérdéseire szeretne választ kapni!

Cégünk elkötelezett szándéka, hogy a hazai kis és középvállalkozások számára olyan egyedi informatikai tanácsadói tevékenységet nyújtson, amely hiteles és megfizethető minden jelenlegi és jövőbeli partnerünk számára.

Az elmúlt időszakban a hazai középvállalati szektorban építettünk ki kapcsolatokat egyedi informatikai környezetek fejlesztésében, bevezetésében és személyre szabott üzemeltetésében. Számos esetben olyan informatikai megoldások keresése és kidolgozása volt feladatunk, amelyek során összhangot kellett találnunk az informatikai költségek optimalizálása és a partnerünk üzleti igényeinek maximális kielégítése között. Ezen célok elérése érdekében szívesen használtunk olyan ingyenesen elérhető, esetleg saját kezűleg továbbfejleszthető informatikai megoldásokat, amelyek hozzájárultak partnereink informatikai eszközparkjának fejlesztéséhez, valamint az informatikával kapcsolatos költségek csökkentéséhez.

Munkánk során igyekszünk olyan tanácsokkal, tapasztalatokkal ellátni megrendelőinket, amelyek alkalmazásával sikeresebb projekteket tudnak zárni, illetve a már megvásárolt szoftvereket, megoldásokat, hatékonyabban tudják használni.

Minket a közös siker motivál! Mire van szükség mindehhez?

Beszélgessünk, tárjuk fel közösen a problémákat, és - nem feltétlenül informatikai megoldásokkal - de próbáljunk javítani a megrendelő cégében dolgozó munkatársak munkakörülményein úgy, hogy számukra a produktivitásra fordított idő legyen a fő szempont, ne pedig egy-egy informatikai alkalmazásban történő adatrögzítés.